Wake-Induced Lucid Dreaming

I efteråret 2017 var jeg i England på Monroe-instituttets 5-dagesworkshop Lucid Dreaming Intensive. Underviserne var Luigi Sciambarella og Thomas Hasenberger. Det var et helt fantastisk kursus – faktisk det bedste jeg har været på. Som det så tit går, fik jeg arbejdet videre med det i meget kort tid da jeg kom hjem, og så “skete livet”, og jeg fik ikke gjort så meget ved det.

Nu har jeg en særlig lejlighed til at komme i gang igen, nemlig udgivelsen af cd’en (eller downloadet) Wake-Induced Lucid Dreaming fra Hemi-Sync®

Jeg har ikke prøvet den endnu, så anmeldelsen må vente, men jeg kan ikke forestille mig andet end at Luigi Sciambarella har begået en fantastisk udgivelse. Jeg har prøvet en tilsvarende øvelse på workshoppen, og jeg kan rapportere at det virker. 🙂

Hopper du ind på linket her, kan du høre Luigi fortælle om lucid dreaming og om øvelsen:

Køb Wake-Induced Lucid Dreaming som download her

Ved køb får du en introduktions-mp3, selve øvelsen (som varer 38 minutter) og en pdf med forslag til forskellige reality checks.

Her kan du høre et længere interview med Luigi:

(Hemi-Sync sælger i øvrigt stadig deres gamle udgivelse Lucid Dreaming Series som har en 8 timer lang fil man kan høre hele natten, f.eks. i SleepPhones. Den har jeg haft rigtig stor glæde af.)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.