William Buhlmann: Out Of Body Techniques

OUT-OF-BODY TECHNIQUES BY WILLIAM BUHLMAN

Jeg har ikke prøvet den endnu*, men det er en rigtig spændende nyhed, så jeg skynder mig at bringe den her:

William Buhlman – ud af kroppen-ekspert som bl.a. underviser på Monroe-instituttet – har indtalt sine teknikker i seks guidede meditationer med Hemi-Sync der særligt understøtter ud af kroppen-opleveler.

Det er superfedt at de nu har udgivet dette cd-sæt, for det de hidtil har solgt (Robert Monroes egen Support for Journeys Out of the Body), synes jeg har været for de virkelig dedikerede og nørdede der ikke havde brug for ret meget vejledning. Jeg forventer at denne er noget nemmere at følge uden nogen særlig erfaring.

Køb Out Of Body Techniques her

Hvis du prøver den, hører jeg meget gerne om dine erfaringer!

Jeg har selv bestilt den som download og skal nok dele mine erfaringer når jeg har haft tid til at gå i dybden med den. Jeg er ovenud begejstret for Buhlmans Destination Higher Self som du kan læse om her, så jeg har høje forventninger til denne her.

(*Tilføjelse et par dage senere: Jeg har prøvet den nu og havde en lucid drøm efter at have lavet de første to øvelser, så selv om jeg skal arbejde mere med den, tør jeg godt allerede anbefale den! :-))

Our Score
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.