Hemi-Sync Metamusic hjælper børn og voksne med ADHD m.m.

Jeg kan varmt anbefale dig at se denne video om indlæring, musik og Hemi-Sync der kan være gavnlige for folk med ADD, ADHD, ordblindhed, autisme og andre med indlæringsvanskeligheder.

Videoen er optaget på Monroe-instituttets Professional Seminar i 2016. Instituttets Professional Division består af læger, lærere, behandlere og andre der bruger Hemi-Sync professionelt i deres arbejde med andre mennesker. Her udveksles erfaringer og ideer.

Oplægsholderne i videoen er Professor Barbara Bullard og musiker/komponist John (J.S.) Epperson som fortæller om deres 20 år lange samarbejde med hinanden, andre professionelle, instituttet, studerende og forældre rundt om i verden.

Første del er en præsentation af den omfattende indvirkning musik har på hjerne og krop, og hvordan de opnåede den endnu mere effektive kombination af musik og Hemi-Sync.

Anden del er en diskussion mellem Epperson og Bullard om denne betamusiks specifikationer i forhold til den Metamusik der er lavet til alfa-, theta- og delta-tilstande.

Cd’en de taler om, kan købes hos mig her: Remembrance cd

Foretrækker du at købe den som download, fås den på Hemi-Syncs side her: Remembrance hvor du også kan læse mere om den. Bemærk at jeg ikke kan yde support på køb via deres side – jeg linker kun.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.