Få løftet din energi og dit humør med The “So” Chord

Det er i virkeligheden verdens kedeligste plade – sådan musikalsk set. For den består kun af én akkord der varer i 45 minutter. Det eneste der sker, er at lydbilledet “lysner” mere og mere i forløbet. Alligevel er den helt fantastisk. Jeg sætter den gerne på når mit humør og min energi er helt i bund, for den løfter migJeg bliver glad og ja, opløftet.

Ophavsmanden Barry Oser fortæller at det er en “skabelsens lyd” han hørte dybt inde i skoven og følte sig kaldet til at gengive i lydstudiet. Han har lavet et helt system omkring det som han kalder So Sound Solutions.

Her kan du købe The So chord som download hos Hemi-Sync.com

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.