3 Hemi-Sync-musiktitler der vil løfte din dag

Jeg har meget svært ved at være trist når jeg hører Hemi-Sync. Nogle titler bringer følsomhed, sårbarhed, åbenhjertighed og andre “bløde” følelser op til overfladen, og det kan selvfølgelig give anledning til (vigtige) tårer, men dem jeg vil fortælle om i dag, oplever jeg give ren og ubetinget glæde!

Her får du mine 3 absolutte favoritter til når jeg vil op i energi/vibration. Og du skal ikke lade dig afskrække af at musikken måske ikke lige er sådan noget du normalt ville høre. Prøv det alligevel – det virker!

In Motion

In Motion er lavet særligt til fysiske udfoldelser som dans og fitness. Det havde i mange år ikke lige været dét jeg brugte Hemi-Sync til, så jeg havde ærlig talt sprunget den helt over hver gang jeg så den i kataloget. Så en dag var der en anden Hemi-Sync-fan, Dorte Lytje, der på sit Feminin Business med maskulint drive-forløb (læs om det her hvis du er selvstændig – det er fabelagtigt!*) som jeg deltog i for nogle år siden, fortalte mig begejstret om at hun tit brugte den, og så var jeg jo nødt til at høre den. Jeg bruger det nemlig selv altid når jeg arbejder, bare nogle andre titler særligt til koncentration som du kan læse om her.

Og så var jeg solgt. In Motion er stærkt opløftende – og vanedannende – og det er svært ikke at få en masse fra hånden når den kører i højttalerne. Hvad end det er arbejde, støvsugning eller ren glædesdans rundt i stuen.

Hør en bid af In Motion her:

In Motion kan købes som download her hos Hemi-Sync.com

Du kan købe In Motion på cd her

Elation

Elation er min nyeste favorit. Titlen fortæller i sig selv at den er opløftende, og den virker på samme måde på mig som In Motion. Jeg får hurtigt et overskud af energi og får lyst til at bevæge mig, både fysisk og i mine tanker. Jeg bliver inspireret til handling og kreativitet. Jeg hører den f.eks. gerne i toget på vej til arbejde eller et møde og møder glad op fuld af energi. Eller jeg sætter den på om morgenen mens jeg går og gør mig klar til dagen. Og så hører jeg den lige nu mens jeg skriver et indlæg som dette her, og mærker hvordan ordene flydere lettere, og koncentrationen bliver holdt på skrivningen og ikke fiser i alle andre retninger som Facebook og telefon.

Hør en bid af Elation her:

Elation kan købes som download her hos Hemi-Sync.com

Du kan købe Elation på cd her

The SO Chord

Jeg har før skrevet om The SO Chord. Det er faktisk et meget mærkeligt “stykke musik”. Men som al anden Hemi-Sync virker det bare. Så selv om det ikke er nogen musikalsk fornøjelse, har det præcis den virkning det er lavet til. Og i dette tilfælde er det at genskabe balance og harmoni. Det anbefales at man hører lydsporet i én uafbrudt køre (det varer i 45 minutter) mens man f.eks. ligger og slapper af.

Hør en bid af The SO Chord her:

The So chord kan købes som download her hos Hemi-Sync.com

 

*Jeg gør opmærksom på at linket til Dorte er et sponsorlink, så jeg får altså en lille bid af kagen hvis du skriver dig op til Dortes kursus via det, men jeg ville ikke anbefale det hvis jeg ikke kunne stå 100 % ved det!
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.