Du kan nemmere koncentrere dig med Hemi-Sync

Kender du det at du skal have noget arbejde fra hånden – måske mens du sidder ved din pc – og så bliver du ved at lave overspringshandlinger? Det kan være at tjekke mails, Facebook m.m. mens du faktisk skulle lave noget andet. Mit bedste middel mod det (som jeg selv kender alt for godt!), er Hemi-Sync.

Når jeg lytter til Hemi-Sync til koncentration mens jeg arbejder, mærker jeg hurtigt et tydeligt skarpere fokus på den opgave jeg er i gang med. Det kan holde mig fokuseret i timevis, og nogle gange har jeg faktisk måttet slukke for det for at give mig selv en pause.

Her er mine favoritter:

Concentration

Ren “støj”, altså Hemi-Sync uden musik. Jeg synes det er rigtig dejligt at lytte til, og nogle gange kan musik være forstyrrende.

Her kan du købe Concentration som download hos Hemi-Sync.com

Illumination for Peak-Performance

Giver især godt flow i kreativ skrivning (og sikkert også andet kreativt arbejde – nu er skrivning bare min “ting”).

Her kan du købe Illumination for Peak-Performance som download hos Hemi-Sync.com

Rememberance

Af samme komponist som ovenstående.

Her kan du købe Rememberance som download hos Hemi-Sync.com

Baroque Garden

Klassisk kammermusik af bl.a. Bach og Vivaldi. Et dejligt album.

Her kan du købe Baroque Garden som download hos Hemi-Sync.com

Guitarra Clasica

Klassisk guitarmusik. Nu er jeg stor klassisk guitar-fan, og er du kræsen klassisk musiklytter, vil du måske ikke synes at det her er den bedste indspilning, for det er det ikke. Men musikken er dejlig (mange guitarklassikere), og Hemi-Sync’en virker fortrinligt til koncentration.

Her kan du købe Guitarra Clasica som download hos Hemi-Sync.com

Hvad siger andre?

Her kan du læse mere (på engelsk) om andres gode erfaringer med Hemi-Sync til koncentration, læring og hukommelse: Testimonials – Learning/Memory

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.