Oplev dit højere selv med William Buhlman

Destination Higher Self

William Buhlman underviser i udforskning af bevidsthed med ud af kroppen-teknikker, bl.a. på Monroe-instituttet.

Monroe Products har nu udgivet en cd med 3 fantastiske guidede meditationer som egentlig har til formål at forberede lytteren på den store overgang vi kalder døden, men som også snildt kan bruges til udforskning af bevidsthed uden at være døden nær.

Hvis du ikke kender William Buhlman, kan jeg varmt anbefale dig at høre et foredrag med ham her:

Og jeg kan lige så varmt anbefale dig hans guidede meditationer med Hemi-Sync.

Køb Destination Higher Self til download her

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.