Exploring Our Future: Tag et kig ind i klodens fremtid

Er du nysgerrig efter hvordan jordens fremtid ser ud? I denne Hemi-Sync-øvelse bliver du guidet til at se om/hvordan jorden har forandret sig om et selvvalgt antal år. Du tager en tur kloden rundt og får lejlighed til at se om der er sket forandringer på verdenskortet.

Undervejs skal du ikke lade dig afskrække af at du evt. ikke er god til geografi. Lad være med at analysere for meget på din rejse. Stol på din intuition, og gør dig dine indre notater. Jeg foreslår at du printer et verdenskort ud (a la det her) som du kan kigge på inden øvelsen og skrive noter på bagefter. Da det er en amerikansk øvelse, starter man i USA.

Efter turen rundt i verden, er der mulighed for at udforske hvordan den økonomiske situation evt. har ændret sig, hvad der er sket af nye ting på elektronikfronten, hvilken energikilde der er den mest anvendte, og hvilke betydelige opfindelser der er kommet til siden i dag.

Køb her som download på Hemi-Sync.com

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

About Anja Lysholm

Jeg er certificeret Outreach Facilitator ved The Monroe Institute i USA. Det betyder at jeg kan vejlede dig bedst muligt i brugen af Hemi-Sync, og at jeg holder workshops for dem der vil i dybden med det.