Velkommen til det gratis prøveforløb

Velkommen til, og tak fordi du har valgt at lade mig være din guide på prøve. 🙂

Hvis du gerne vil vide hvorfor/hvordan Hemi-Sync virker, så start med at se videoen “Hvad er Hemi-Sync” som du kan se lige her ovre til højre. ———->

Så er du klar til at se den første video i serien her hvor jeg kort fortæller om tanken bag og derefter fortæller om den Hemi-Sync-øvelse du skal prøve først. Den finder du et downloadlink til under videoen.

The Way of Hemi-Sync

Download øvelsen her: The Way of Hemi-Sync (det kan være du skal højreklikke og vælge “gem link som” el.lign. for at downloade filen)

Forventninger? Læs meget gerne dette

Hvis du har tid, så læs evt. dette indlæg om forventninger – og læg dem så på hylden hvis du kan. 🙂

De øvelser jeg bruger her i den gratis serie, har ikke andet formål end at få dig i en tilstand af dyb afslapning og mærke hvor nemt det sker med Hemi-Sync. Det er første skridt på vejen til andre bevidsthedstilstande.

Husk

Husk at sørge for at du er uforstyrret (af bippende telefoner og beskeder på computeren), ligger lunt og behageligt og har hovedtelefoner på.

Brug gerne lidt tid efter øvelsen på at skrive dine indtryk ned, eller fortæl en anden om hvordan det var (du er f.eks. velkommen til at skrive til mig eller skrive en kommentar herunder). Det er med til at forankre tilstanden i dig.

God fornøjelse.

P.S. Vil du se hvad jeg ellers har at byde på, så besøg uforklarbar.dk

(Er du utålmodig efter at se næste video, så kan du se nr. 2 her)

8 thoughts on “Velkommen til det gratis prøveforløb

 1. Kære Anja.

  Det var en fornøjelse at lytte til – :-), nu vil jeg gå ud i solen og plante lidt jordskogger og få lidt energi fra naturen. Tak for dine dejlige indslag.

 2. Jeg prøvede 1. lydbånd i går. Desværre blev min tinitus forværret og det er den stadigvæk d.d.

  1. Det er jeg ked af at høre, Gitte. Hemi-Sync skulle ikke have nogen negativ (eller positiv, for den sags skyld) indvirkning på tinnitus. Jeg har lige for en sikkerheds skyld tjekket med nogle kolleger i USA, og en af dem fortæller at han selv har tinnitus og aldrig har oplevet problemer, så han anbefaler at hvis forværringen fortsætter, at du kontakter din ørelæge (jeg ved ikke om du har kontakt til sådan en, men refererer hans anbefaling). Jeg håber det bedrer sig. Og skulle du konsultere lægen og han har noget at sige om en evt. ulempe ved at lytte til sådan noget som Hemi-Sync når man har tinnitus, så hører jeg meget gerne om det.

   K.h.
   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *